Quantcast
Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

Condiții comerciale website și magazin online Nano-b.ro

Urmatorii termeni si conditii sunt obligatorii si trebuie sa ii cititi cu atentie; mai ales prevederile cu privire la preturi, termene de livrare, raspundere, drept de retragere si efectele retragerii. Acesti termeni si conditii sunt completati de dispozitiile legale aplicabile cu privire la contractele pentru furnizarea de bunuri catre consumatori.

Daca aveti vreo intrebare sau nelamurire, va rugam sa ne contactati telefonic la 004 0770 681 070 sau pe e-mail la magazin@nano-b.ro.

1. TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE
Mai jos sunt termenii si conditiile in conformitate cu care websitul www.Nano-b.ro (denumit in continuare Nano-b.ro) va prelucra si va accepta comenzile dumneavoastra de produse din acest magazine on-line. Urmatorii termeni si conditii sunt obligatorii si trebuie sa ii cititi cu atentie; in special prevederile cu privire la preturi, termene de livrare, raspundere, drept de retragere si efectele retragerii.

Acesti termeni si conditii sunt completati de dispozitiile legale aplicabile cu privire la contractele pentru furnizarea de bunuri catre consumatori.

Daca aveti vreo intrebare sau nelamurire, va rugam sa ne contactati telefonic la 0770 681 070 sau pe e-mail la magazin@nano-b.ro Conditii comerciale magazin online.

Daca doriti sa continuati cu o comanda, va rugam sa derulati in jos pagina si sa cititi acesti termeni si conditii si sa dati click pe butonul “Sunt de acord cu termenii si conditiile comerciale ale magazinului online www.nano-b.ro” la final, ca si confirmare din partea dumneavoastra a acceptarii acestor termeni si conditii.

Contractul de vanzare si livrare este incheiat intre dumneavoastra si Dalistic Team. Transmiterea comenzii si incheierea contractului de catre dumneavoastra vor avea loc numai daca aveti varsta de peste 18 ani.

Noi va prelucram comanda indiferent unde sunteti domiciliat. Bunurile sunt livrate la o adresa indicata de dumneavoastra din Romania sau din alta tara din Europa, conform detaliilor specificate in capitolul 6 Livrari internationale in Europa.

Pentru ca noi sa va luam in considerare comanda, dumneavoastra trebuie, cand transmiteti comanda, sa acceptati urmatoarele:
» Acești termenii și condițiile.
» Preturile si costurile prezentate in acest magazin online astfel cum se specifica in prezentul document, confirmate si e-mailul ce confirma inregistrarea comenzii dvs.
» Faptul ca noi inregistram date cu privire la numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail pentru a ne ocupa de comanda dumneavoastra.
» Faptul ca acest contract se va incheia in conformitate cu legislatia din Romania.

2. CUM VOI ȘTI CĂ A FOST PRIMITĂ COMANDA MEA?
Pentru transparenta si claritate maxima, va rugam sa comandati direct in magazinul online urmand pasii detaliati in tabul “Cum cumpar?”. In mod exceptional vom accepta si comenzi venite pe e-mail, care contin toate detaliile necesare expedierii produselor comandate; prin comenzile pe e-mail sunteti implicit de acord cu toate conditiile comerciale ale magazinului nostru.

La primirea comenzii dumneavoastra, va vom trimite o confirmare de comanda prin e-mail care va contine valoarea aferenta in RON de plata precum si informatiile referitoare la livrare (va rugam sa vedeti mai jos la „Care este pretul bunurilor?” si „Cum platesc?”). Un contract obligatoriu din punct de vedere juridic se formeaza atunci cand primiti din partea noastra confirmarea comenzii. Nu vom cofirma comenzile telefonic, prin urmare imediat dupa trimiterea confirmarii comenzii catre dumneavoastra, vom pregati coletele cu produsele comandate si le vom expedia.

Ne vom ocupa de comanda dumneavoastra imediat ce va fi posibil. De obicei, veti primi bunurile comandate in maxim cinci (5) zile lucratoare.

Cu toate acestea, in cazul in care Nano-b.ro nu si-a respectat obligatia de a livra bunurile inauntrul limitei de timp de maxim cinci (5) zile lucratoare, astfel cum se mentioneaza mai sus, va rugam sa ne contactati pentru a efectua livrarea intr-o perioada de timp suplimentara, in conformitate cu circumstantele. In cazul in care Nano-b.ro nu livreaza bunurile in acea perioada de timp suplimentara, veti avea dreptul de a cere rezolutiunea contractului. In momentul in care va opera rezolutiunea contractului, Nano-b.ro va rambursa, fara intarzieri nejustificate, toate sumele pe care le-ati achitat in baza contractului si in termen de 7 zile calendaristice de la data la care ne-ati notificat decizia de a cere rezolutiunea contractului.

In cazul in care nu primiti o confirmare de comanda in timp rezonabil, va rugam sa ne contactati direct, telefoni sau pe e-mail. Noi dorim sa ne ocupam de comanda dumneavoastra cu promptitudine si fara nicio intarziere nenecesara, dar nu ne putem asuma responsabilitatea pentru conditii generate de probleme sau neajunsuri in comunicarea electronica.

3. CARE ESTE PREȚUL BUNURILOR?
Produsele comercializate prin magazinul online Nano-b.ro sunt noi, sigilate, in ambalajul original al producatorului si sunt insotite de factura fiscala in momentul livrarii. Pretul de cumparare este pretul in vigoare in conformitate cu acest magazin online la momentul transmiterii comenzii. Pretul unui articol comandat, alte costuri, daca este cazul, si totalul achizitiei dumneavoastra vor aparea intotdeauna pe comanda dumneavoastra si confirmarea comenzii primite pe e-mail.

Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila.

Nano-b.ro poate efectua promotii indiferent de perioada sau durata acestora, fara a fi obligat sa anunte clientii sau utilizatorii site-ului despre inceperea sau terminarea perioadelor promotionale. Produsele aflate in promotie vor fi semnalizate ca atare in magazinul online. Promotiile nu reprezinta obligativitate contractuala din partea proprietarului si pot fi oprite in orice moment fara o notificare prealabila.

4. CUM PLĂTESC?
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata se va efectua astfel:

A. Plata online cu cardul Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro direct din site prin intermediul platformei securizate prin PlatiOnline. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele: Nano-b.ro
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele de plati online; datele sunt securizate de catre procesatorul de plati online si nu ajung pe serverul nostru. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca serverele de plati online nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

B. ramburs la livrarea produselor, in lei, direct curierului care va emite o chitanta de primire a sumei in numele Dalistic Team
C. PayPal
D. Plata anticipata prin virament sau depunere de numerar in contul bancar indicat in e-mailul de confirmare a comenzii. Daca se opteaza pentru plata prin transfer bancar, va trebui achitata anticipat valoarea integrala a comenzii (produse + taxa transport) printr-un ordin de plata. Comanda se va livra doar dupa primirea pe e-mail magazin@nano-b.ro sau pe WhatsApp la 0770 681 070 a unei copii dupa ordinul de plata respectiv.

Va trimitem factura fiscala pe adresa de e-mail indicata.

5. CARE ESTE PRETUL TRANSPORTULUI PENTRU LIVRARILE IN ROMANIA? IN CAT TIMP SE LIVREAZA COMANDA?
Livrarea produselor se face prin curier rapid. Costurile de livrare sunt in functie de modalitatea de plata si de valoarea totala a comenzii:
- Pentru plata ramburs la livrarea produselor: cost livrare 20 lei, TVA inclus
- Pentru plata cu cardul online inainte de livrare sau plata anticipata prin ordin de plata sau depunere in cont: cost livrare 20 lei, TVA inclus

Livrarea este gratuita pentru comenzi de minim 210 lei, TVA inclus.

Vom expedia comanda in urmatoarele conditii:
- Ati ales optiunea plata ramburs
- Ati platit cu cardul online si tranzactia este confirmata de furnizorul nostru de servicii pentru plata cu cardul
- Am primit in contul bancar al firmei, evidentiat pe extrasul bancar, plata anticipata prin ordin de plata sau depunere in cont; comisioanele bancare sunt suportate de catre client.

Comanda se livreaza in termen de 1-2 zile lucratoare din momentul din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania.

Comenzile primite in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile primite in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

6. CARE ESTE PRETUL TRANSPORTULUI PENTRU LIVRARILE INTERNATIONALE IN EUROPA? IN CAT TIMP SE LIVREAZA COMANDA?
Pentru livrare internationala in tarile din Europa va rugam sa contactati reprezentantele Nano-b din tarile respective.

7. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA LEGALE
Ca si consumator, aveti drepturi in baza dispozitiilor aplicabile obligatorii cu privire la vanzarea de bunuri catre consumatori, in cazul in care bunul/bunurile furnizate de noi se dovedesc a fi cu defecte. Un bun este considerat cu defect daca nu respecta contractul de vanzare cu privire la calitate, cantitate si caracteristici

Am luat toate masurile tehnice pentru a prezenta culorile bunurilor noastre cat de realistic posibil. Cu toate acestea, trebuie sa ne exprimam rezervele cu privire la posibilele diferente dintre culorile prezentate in acest magazin on-line si culorile reale ale bunurilor noastre.

Nimic din acesti termeni si conditii nu vor limita drepturile dumneavoastra.

In cazul unui defect al bunului livrat, va trebui sa ne notificati fara intarziere, in maxim 2 (doua) zile lucratoare de la data primirii bunurilor. Aveti dreptul la inlocuirea bunului cu titlu gratuit. Costul transportului aferent returului produsului defect va fi achitat de catre Nano-b.ro, iar transportul se va face prin firma de curierat agreata, cea prin care s-a livrat produsul initial. Comanda de transport pentru retur o va face Nano-b.ro.

8. GARANTIA PRODUSELOR
Declaratie de conformitate: produsele comercializate sunt sigure pentru a fi folosite la igiena orala a oamenilor, fara ingrediente daunatoare sau radioactive, si respecta standardele de calitate si sanatate valabile in UE si Romania, precum si standardele de agricultura ecologica in vigoare. Toate produsele sunt manufacturate folosind tehnologii si respectand standardele valabile in UE si in Romania.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. Responsabilitatea defectiunilor si repararea lor revine in sarcina importatorului, a producatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele livrate sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Nano-b.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Nano-b.ro de la acest client. In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului. Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: "Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale".

Produsele comercializate de nano-b.ro si magazin.nano-b.ro, prin specificul lor, sunt produse consumabile și beneficiază de garanție prin termenul de valabilitate înscris pe ambalaj. În situația în care produsul nu mai este disponibil acesta fie se va înlocui cu acordul clientului cu un produs asemanător, fie se va returna contravaloarea acestuia prin creditarea contului sau ramburs. Nano-b.ro sau magazin.nano-b.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele pagube colaterale generate de utilizarea incorectă sau defectuoasă a produselor. Produsele care prezintă defecte în perioada de garanție vor fi expediate la magazinul online nano-b.ro si magazin.nano-b.ro. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate documentele originale. Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre soluționarea garanției cade în sarcina cumpărătorului. Toate precizările menționate mai sus sunt în conformitate și se completează cu prevederile O.G 21/92 și H.G 449/2003 și vor fi considerate ca acceptate de parți în momentul lansării unei comenzi. Orice culpă a unei părți va conduce la anularea în intregime a obligațiilor celeilalte părți, de aceea vă rugăm să solicitați telefonic sau pe email la adresa: magazin@nano-b.ro toate informațiile și lămuririle necesare, înainte de lansarea unei comenzi, care ar putea fi utile în derularea unei colaborari profitabile pentru ambele părți.

Conditiile in care garantia nu se aplica:
» garantia nu se aplica atunci cand produsul s-a spart ca urmare a folosirii lui improprii de catre client, nu datorita transportului.
» garantia nu prevede produsele actionate de baterie care nu functioneaza ca urmare a slabirii puterii bateriei. Inlocuirea bateriilor este responsabilitatea utilizatorilor.
» pentru produsele ce folosesc apa se va utiliza mereu apa distilata pentru a preveni depunerile de calcar. Prin folosirea apei de la robinet sau apei plate in interiorul produsului se pierde garantia.
» garantia nu se aplica atunci cand produsul si-a shimbat culoarea sau proprietatile de-a lungul timpului datorita mediului.

Nano-b.ro garanteaza calitatea produselor comercializate, iar clientii care doresc returnarea unui produs vor avea tot suportul necesar in limita timpului disponibil.

9. LIMITAREA RESPONSABILITATII
Informatiile prezentate au titlu informativ, si nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist. Vanzatorul nu ofera nici o garantie, nici implicit, nici in mod expres, in ceea ce priveste, dar fara limitare la, informatiile prezentate pentru produsele oferite spre vanzare precum si pentru potrivirea produselor pentru un anumit scop. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc. Echipa Nano-b.ro nu isi asuma nici o raspundere privind calitatea produselor si eficienta acestora, utilizarea informatiilor si a serviciilor se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Va recomandam sa cititi cu atentie prospectele produselor prezentate in magazinul online si in situatiile in care se impune, sa consultati medicul dumneavoastra sau un specialist.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (ambalaj, culoare, caracteristici, ingrediente, accesorii, aspect, etc.). Continutul Nano-b.ro (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Din acest motiv, Nano-b.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in magazinul online Nano-b.ro. Cu toate ca echipa Nano-b.ro face eforturi pentru a actualiza informatia prezentata este posibil ca aceasta sa nu fie corespunzatoare ultimei variante de produs existente. Daca constatati unele inadvertente, va rugam sa ne anuntati pe adresa magazin@nano-b.ro si vom actualiza informatia in cel mai scurt timp posibil.

10. POLITICA DE RETUR
In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: magazin@nano-b.ro.

Produsele pentru care nu se accepta returul sunt:
- Produse desigiliate sau produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura precum si produsele partial consumate.
- Produsele alimentare sau cosmetice care se deterioreaza usor, au termen de valabilitate scurt si sunt sensibile la temperatura, diferente de umiditate, etc (de exemplu, laptisorul de matca) pentru care nu putem garanta depozitarea corecta din momentul in care s-a desfacut coletul, pana la termenul de retur. Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Procedura de denuntare si retur:
Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de e-mail magazin@nano-b.ro. Formularul de retragere este disponibil pe siteul nostru, dar nu este obligatoriu sa il completati pe acesta, ci este orientativ pentru scrisoarea dumneavoastra de retragere.

Model formular de retragere:
– Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale Vanzatorului]:
– Va informez/Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:
– Comandate la data (*) / primite la data (*)
– Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)
– Data ( )
(*A se elimina mentiunea inutila, dupa caz).
Prezentul formular de retragere se trimite pe e-mail la magazin@nano-b.ro, completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

Returnarea se face prin trimiterea prin curier rapid/ predare personala a produselor in maxim 14 de zile calendaristice de la primirea comenzii pe adresa Dalistic Team SRL, Punct de lucru: Str. Lalelelor nr. 14, etaj 1, 500393 Brasov, Telefon: 0770 681 070.

In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

Suma platita initial va fi rambursata integral, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare. Cheltuielile de transport pentru livrarea si returul produselor vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

11. COPYRIGHT SI DREPTURI DE MARCA
Numele Nano-b si sigla Nano-b sunt marci inregistrate de catre OraGuard Ltd si care detine toate drepturile aspura lor. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara acordul prealabil a se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare.

Intregul continut al site-ului Nano-b.ro, elemente de grafica si design, continut sub forma de texte, software si alte informatii de orice tip, este proprietatea Nano-b.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. In cazul folosirii fara acordul Nano-b.ro a oricaror elemente precum cele enumerate se va aplica legislatia in vigoare.

12. COMENTARIILE UTILIZATORILOR
Utilizatorii magazinului online Nano-b.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite spre vanzare, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila (comentariile trebuie sa nu aiba continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care incalca dreptul de proprietate intelectuala sau viata privata a altor persoane, sa nu contina contine virusi sau orice alta forma de spam).

Nano-b.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va fi putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. In cazul in care utilizatorul trimite alte informatii decat cele legate strict de procesul de achizitionare a produselor de pe site, se considera ca utilizatorul confera Nano-b.ro si proprietarului acestui magazine online dreptul gratuit, neexclusiv, nelimitat, irevocabil si retransmisibil de a folosi, adapta, modifica, reproduce, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloace media aceasta informatie.

Alege rapid produsele potrivite

Click pe coșul de cumpărături din categoriile de mai jos pentru acces rapid în magazinul online.

Ești adult sau ai împlinit deja 16 ani, dorești un periaj dentar mai viguros sau dorești să cureți petele de pe dinți și nu ai sensibilitate dentară sau sângerări la periaj.

Alege periuţele de dinţi cu ioni de argint

Ești adult sau ai un copil care a împlinit 4 ani și dorești un periaj mai fin pentru dantura în formare sau pentru că ai sensibilitate dentară ori patologii ale gingiilor.

Alege pasta de dinți neagră fără fluor, cu cărbune

Dorești să previi sau să cureți temeinic petele de pe dinți și să recâștigi strălucirea naturală a zâmbetului, cu o pastă de dinți naturală, organică.