Quantcast
Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

Dinți fără pete
cu periuţele de dinţi cu aur şi cărbune din bambus!

Vrei să te bucuri de o dantură sănătoasă şi să îți menții culoarea frumoasă a dinților?
Periuța de dinți antibacteriană Nano-b, cu aur și cărbune din bambus, este cea mai potrivită pentru tine în cazul în care dorești un periaj mai viguros și nu ai sensibilitate la periaj. Curăță petele de pe dinți pentru cei care fumează sau beau băuturi colorate (ceai, cafea etc), de aceea poate fi considerată și o periuță potrivită pentru fumători. Protejează smalțul dinților, deoarece are o duritate medie.

Porți aparat dentar? Alege periuța cu aur și cărbune din bambus care este o periuță de dinți manuală medium, dar ușor abrazivă pentru igiena dentară zilnică. Curăță dinții foarte bine, chiar și în locurile greu accesibile. 

Periuța de dinți antibacteriană Nano-b cu aur și cărbune din bambus este potrivită pentru adulți și copii cu vârsta peste 16 ani.  

BENEFICII:

» Antibacteriană natural - beneficiază de proprietățile antibacteriene ale aurului și ale cărbunelui din bambus.
» Curăță petele de pe dinți, datorită cărbunelui din bambus.
» Curăță în profunzime - potrivită și pentru cei care poartă aparat dentar. Firele mai lungi ai periuței pătrund în locurile greu accesibile.
» Duritate medie – periuța are o duritate medie pentru un periaj viguros.
» Ușor de luat în călătorii- periuța este însoțită de un etui elegant transparent.
» Design minimalist, modern și patru culori de cristal disponibile: alb, bleu, roz și verde.

Dinți mai albi. Dinți fără pete.

Alege să te bucuri de o dantură sănătoasă şi să îți menții culoarea frumoasă a dinților.

Cine spune că e dificil să îmi curăț dinții?

Iubesc afinele și toate fructele de pădure.

Îmi acord timp pentru ceaiul meu preferat.

Împărtășim cele mai noi vești la o cafea.

Am decis să nu mai fumez. Mâine mă las.

Ne bucurăm de un moment de relaxare.

Cele 4 beneficii secrete ale periuței de dinți manuale cu aur și cărbune de bambus, cea mai apreciată periuță manuală din lume

Alege periuţa de dinţi Nano-b cu aur şi cărbune din bambus şi te bucuri de un produs premiat. A câştigat în 2015 premiul “Best Health Breakthrough”, în categoria “Cele mai bune produse pentru sănătate şi nutriţie”, oferit de juriul de prestigiu al Beauty Short List Awards din Marea Britanie și a trecut cu brio toate testele pentru certificarea ISO 20126:2012, singurul Standard internațional de calitate pentru periuțele manuale.
Din 2015 este prezentă și în România și apreciată și de prietenii tăi.
Designul minimalist, modern al periuţei transformă spălatul pe dinţi într-o experienţă senzorială excelentă. În sfârşit o periuţă de dinţi care arată cu adevărat foarte bine!

Citește informații utile și în articolul de pe blog: Albirea naturală a dinților cu periuța de dinți cu aur și cărbune de bambus

Periuță autosterilizată în 6 ore de la periaj, împotriva a peste 650 de bacterii și viruși

De fiecare dată când te speli pe dinți cu o periuță curată și dezinfectată, simți diferența de la zi la zi. Perii periuței care au aur și cărbune în structură au proprietăți antibacteriene și de curățare dovedite.
Aurul și cărbunele rămân în fibrele periuței și nu se eliberează în gură în timpul periajului.

Dinți mai curați, mai sănătoși, fără tartru și respirație mai proaspătă în fiecare zi. Fără pete.

Structura dublă de straturi de peri, cu fire lungi cu textură fină şi fire mai scurte ovale, are scopul de a curăța perfect placa bacteriană sau tartrul chiar și în locurile greu accesibile cum sunt spațiile interdentare.

Durabilitate extremă: 6 luni de utilizare zilnică cu până la 549 de periaje asigurate

Periuța Nano-b cu aur și cărbune își păstrează proprietățile antibacteriene timp de 6 luni. Atunci când te speli pe dinți, răbdarea și timpul acordat periajului sunt mai importante decât presiunea asupra periuței. Medicii stomatologi explică faptul că îndoirea perilor periuței în timpul folosirii indică faptul că se pune prea multă presiune la periaj, ceea ce are efecte nedorite asupra sănătății gingiilor.

Mereu la îndemână: ușor de luat peste tot - în poșetă sau geanta de laptop, în rucsacul de drumeție, în geanta de voiaj

Periuţa te însoţește cu uşurinţă şi în siguranţă în călătoriile tale şi oriunde ai nevoie, datorită etuiului elegant oferit, uşor ca o pană. Ştim cu toţii că în cazul transportului aerian fiecare gram de bagaj în plus contează! Etuiul este transparent, aşa că fiecare membru al familiei îşi va găsi rapid periuţa în trusa de călătorie.

Alege rapid produsele potrivite

Click pe coșul de cumpărături din categoriile de mai jos pentru acces rapid în magazinul online.

Ești adult sau ai împlinit deja 16 ani, dorești un periaj dentar mai viguros sau dorești să cureți petele de pe dinți și nu ai sensibilitate dentară sau sângerări la periaj.

Alege periuţele de dinţi cu ioni de argint

Ești adult sau ai un copil care a împlinit 4 ani și dorești un periaj mai fin pentru dantura în formare sau pentru că ai sensibilitate dentară ori patologii ale gingiilor.

Alege pasta de dinți neagră fără fluor, cu cărbune

Dorești să previi sau să cureți temeinic petele de pe dinți și să recâștigi strălucirea naturală a zâmbetului, cu o pastă de dinți naturală, organică.

TESTIMONIALE CLIENȚI

Gânduri bune către noi. Mulțumim!

Noi folosim de mai bine de un an periuțele de dinți Nano-b. Am găsit o periuță care are firele atât de moi și fine, încât reușește să curețele spațiile interdentare și totodată nu creează sângerări la nivelul gingiilor. Folosim periuțele zilnic, le purtăm cu noi și în bagajul nostru de călătorie și suntem mulțumiți de rezultate.

Ligia Pop, LigiaPop.com

Am aceste periuțe, le folosesc și eu și copiii și sunt extrem de multumită de ele. Înainte de a le folosi pe acestea, schimbam periuța de dinți cam la 1 lună și jumătate și era o corvoadă pentru că nu eram niciodată constantă în alegere. Avantajele maxime sunt faptul că se dezinfectează singure, pot fi folosite 6 luni fără probleme și pentru mine este genial cum nu lasă piatra să se depună.

Elena-Daniela M.

Pentru că nu am sensibilitate gingivală și-mi permit un periaj mai viguros, după doar o săptămână de folosire am observat o îmbunătățire considerabilă a aspectului dinților mei: mai curați și mai albi.

Redactor AndreeaRaicu.ro

Cea mai bună periuța pe care am avut-o până acum. Am trecut de la periuțe normale din magazin la unele mai scumpe fără nici o diferență, apoi la periuțe electrice. Periuța asta curăță mult mai eficient. Are perii foarte fini, suficient de duri cât să se încadreze ca "medii" dar nu deranjează deloc nici la cele mai bruște mișcări.
După doar cateva zile de folosire nu știu ce să zic despre autosterilizarea la fiecare 6 ore dar arată și miroase la fel ca în prima zi; deocamdată perii sunt intacți.

Client prin Emag

Foarte bună - îmi place mai mult decat periuța electrică! E foarte departe de periuțele obișnuite.

Client din Iași

O periuță excelentă. Își merită banii. Sunt foarte mulțumit de ea.

Client din București

Periuţele Nano-b contribuie cu fiecare folosire la menţinerea sănătăţii şi a stării noastre de bine.

Ligia Pop, LigiaPop.com

WOW, merită fiecare bănuț, atât eu cât și fiica mea (13 ani), suntem super încântați de ele.

Client prin Emag