Quantcast
Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

Periaj dentar fin cu periuţele de dinţi cu argint
pentru dinți sensibili

Vrei să te bucuri de un periaj delicat și să scapi de sensibilitatea din timpul periajului dinților și de sângerările gingivale?

Periuța de dinți antibacteriană Nano-b cu argint este cea mai potrivită pentru tine în cazul în care preferi un periaj mai fin sau ai dinți sensibili ori gingii care sângerează la periaj. Alege periuța de dinți cu argint și dacă ai inflamații gingivale sau boli parodontale. Este o periuță de dinți manuală medium și curăță dinții foarte bine.

Periuța de dinți antibacteriană Nano-b cu argint este potrivită pentru adulți și pentru copii cu vârsta de peste 4 ani

BENEFICII:

» Antibacteriană natural - beneficiază de proprietățile antibacteriene ale argintului.
» Fină la periaj – periuța este potrivită pentru un periaj mai fin dacă ai gingii și dinți sensibili, inflamații sau boli parodontale.
» Curăță în profunzime - firele mai lungi ai periuței pătrund în locurile greu accesibile.
» Duritate medie – periuța are o duritate medie pentru un periaj fin.
» Ușor de luat în călătorii- periuța este însoțită de un etui elegant transparent.
» Design minimalist, modern și patru culori de cristal disponibile: alb, roz, bleu și verde.

Dinți și gingii sănătoase, fără durere sau sângerări la periaj.

Alege să te bucuri de o dantură sănătoasă și să îți îmbunătățești iginea orală, pentru că sănătatea începe în gură.

Gingiile mele primesc o îngrijire delicată.

Dinții mei sunt cei mai puternici! Ba ai mei!

Pot mușca din nou fără griji dintr-un măr.

E minunat să ne bucurăm de înghețată.

Acum mă pot răcori din nou cu multă gheață.

Și ce dacă e fierbinte? Acum pot să gust.

Cele 4 beneficii secrete ale periuței de dinți manuale cu argint,
cea mai fină periuță manuală din lume

Din 2015 este prezentă și în România și apreciată și de prietenii tăi. Este periuța de dinți preferată de Ligia Pop, atât pentru ea, cât și pentru fetița ei. Adulții și copiii peste 4 ani adoră să se spele pe dinți cu aceste periuțe de dinți.
Designul minimalist, modern al periuţei transformă spălatul pe dinţi într-o experienţă senzorială excelentă. În sfârşit o periuţă de dinţi care arată cu adevărat foarte bine!

Citește informații utile și în articolele de pe blog: Tot ce trebuie să știi despre dinții sensibili sau Periuța de dinți potrivită pentru tine în timpul sarcinii.

Periuță autosterilizată în 6 ore de la periaj, împotriva a peste 650 de bacterii și viruși

De fiecare dată când te speli pe dinți cu o periuță curată și dezinfectată, simți diferența de la zi la zi. Perii periuței care au argint în structură au proprietăți antibacteriene și de curățare dovedite. Argintul rămâne în fibrele periuței și nu se eliberează în gură în timpul periajului.

Dinți mai curați, mai sănătoși, fără sensiblitate și sângerări gingivale

Structura dublă de straturi de peri, cu fire lungi cu textură fină şi fire mai scurte ovale, are scopul de a curăța perfect placa bacteriană chiar și în locurile greu accesibile cum sunt spațiile interdentare. Periuța este potrivită pentru un periaj mai fin și dacăa ai gingii și dinți sensibili, inflamații sau boli parodontale.

Durabilitate extremă: 6 luni de utilizare zilnică cu până la 549 de periaje asigurate

Periuța Nano-b cu argint își păstrează proprietățile antibacteriene timp de 6 luni. Atunci când te speli pe dinți, răbdarea și timpul acordat periajului sunt mai importante decât presiunea asupra periuței. Medicii stomatologi explică faptul că îndoirea perilor periuței în timpul folosirii indică faptul că se pune prea multă presiune la periaj, ceea ce are efecte nedorite asupra sănătății gingiilor.

Mereu la îndemână: ușor de luat peste tot - în poșetă sau geanta de laptop, în rucsacul de drumeție, în geanta de voiaj

Periuţa te însoţește cu uşurinţă şi în siguranţă în călătoriile tale şi oriunde ai nevoie, datorită etuiului elegant oferit, uşor ca o pană. Ştim cu toţii că în cazul transportului aerian fiecare gram de bagaj în plus contează! Etuiul este transparent, aşa că fiecare membru al familiei îşi va găsi rapid periuţa în trusa de călătorie.

Alege rapid produsele potrivite

Click pe coșul de cumpărături din categoriile de mai jos pentru acces rapid în magazinul online.

Ești adult sau ai împlinit deja 16 ani, dorești un periaj dentar mai viguros sau dorești să cureți petele de pe dinți și nu ai sensibilitate dentară sau sângerări la periaj.

Alege periuţele de dinţi cu ioni de argint

Ești adult sau ai un copil care a împlinit 4 ani și dorești un periaj mai fin pentru dantura în formare sau pentru că ai sensibilitate dentară ori patologii ale gingiilor.

Alege pasta de dinți neagră fără fluor, cu cărbune

Dorești să previi sau să cureți temeinic petele de pe dinți și să recâștigi strălucirea naturală a zâmbetului, cu o pastă de dinți naturală, organică.

TESTIMONIALE CLIENȚI

Gânduri bune către noi. Mulțumim!

Noi folosim de mai bine de un an periuțele de dinți Nano-b. Am găsit o periuță care are firele atât de moi și fine, încât reușește să curețele spațiile interdentare și totodată nu creează sângerări la nivelul gingiilor. Folosim periuțele zilnic, le purtăm cu noi și în bagajul nostru de călătorie și suntem mulțumiți de rezultate.

Ligia Pop, LigiaPop.com

Am aceste periuțe, le folosesc și eu și copiii și sunt extrem de multumită de ele. Înainte de a le folosi pe acestea, schimbam periuța de dinți cam la 1 lună și jumătate și era o corvoadă pentru că nu eram niciodată constantă în alegere. Avantajele maxime sunt faptul că se dezinfectează singure, pot fi folosite 6 luni fără probleme și pentru mine este genial cum nu lasă piatra să se depună.

Elena-Daniela M.

Pentru că nu am sensibilitate gingivală și-mi permit un periaj mai viguros, după doar o săptămână de folosire am observat o îmbunătățire considerabilă a aspectului dinților mei: mai curați și mai albi.

Redactor AndreeaRaicu.ro

Cea mai bună periuța pe care am avut-o până acum. Am trecut de la periuțe normale din magazin la unele mai scumpe fără nici o diferență, apoi la periuțe electrice. Periuța asta curăță mult mai eficient. Are perii foarte fini, suficient de duri cât să se încadreze ca "medii" dar nu deranjează deloc nici la cele mai bruște mișcări.
După doar cateva zile de folosire nu știu ce să zic despre autosterilizarea la fiecare 6 ore dar arată și miroase la fel ca în prima zi; deocamdată perii sunt intacți.

Client prin Emag

Foarte bună - îmi place mai mult decat periuța electrică! E foarte departe de periuțele obișnuite.

Client din Iași

O periuță excelentă. Își merită banii. Sunt foarte mulțumit de ea.

Client din București

Periuţele Nano-b contribuie cu fiecare folosire la menţinerea sănătăţii şi a stării noastre de bine.

Ligia Pop, LigiaPop.com

WOW, merită fiecare bănuț, atât eu cât și fiica mea (13 ani), suntem super încântați de ele.

Client prin Emag