Quantcast
Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

Fii la curent cu promoțiile și noutățile noastre!

Prin formularul alăturat ne poți contacta rapid sau te poți înscrie la newsletter. Trimitem e-mailuri doar atunci când avem promoții sau postăm articole noi cu informații utile.

Pentru întrebări și feed-back, ne găsești la numărul de telefon 0770 681 070 disponibil și pe whatsapp, pe e-mail magazin@nano-b.ro sau pe mesageria paginii noastre de Facebook. 

Găsești informații utile pentru igiena ta dentară pe pagina dedicată și pe blog.

Prin trimiterea mesajului ești de acord cu salvarea mesajului în baza noastră de date și cu primirea de newslettere de la noi, conform politicii de confidențialitate și GDPR. Poți reveni oricând asupra deciziei.

Alege rapid produsele potrivite

Click pe coșul de cumpărături din categoriile de mai jos pentru acces rapid în magazinul online.

Ești adult sau ai împlinit deja 16 ani, dorești un periaj dentar mai viguros sau dorești să cureți petele de pe dinți și nu ai sensibilitate dentară sau sângerări la periaj.

Alege periuţele de dinţi cu ioni de argint

Ești adult sau ai un copil care a împlinit 4 ani și dorești un periaj mai fin pentru dantura în formare sau pentru că ai sensibilitate dentară ori patologii ale gingiilor.

Alege pasta de dinți neagră fără fluor, cu cărbune

Dorești să previi sau să cureți temeinic petele de pe dinți și să recâștigi strălucirea naturală a zâmbetului, cu o pastă de dinți naturală, organică.

Dorești să contribui la a face cunoscute beneficiile periuțelor și pastelor de dinți?

Dorești să contribui ca periuțele de dinți și pasta de diniți să fie cât mai aproape de prietenii și apropiații din zona ta, prin magazinul fizic sau online pe care îl coordonezi? Gestionezi o platformă online unde postezi recomandări și articole relevante?
Hai să povestim la numărul de telefon 0770 681 070 sau pe e-mail partener@nano-b.ro.