Quantcast
Pasta de dinti organica naturala fara fluor cu menta Nano-b

Pastă de dinți naturală, organică, fără fluor, cu mentă

Vrei să te bucuri de o dantură sănătoasă şi de o respirație plăcută întreaga zi?
Pasta de dinți naturală cu mentă organică & raw Nano-b îți îmbunătățește respirația, lasă o senzație fresh și susține dinții și gingiile sănătoase.

Nu este o „pastă de dinți nementolată”, ci din contră, este o pastă de dinți ușor mentolată, are în compoziția ei ulei esențial și extract de mentă piperată care îți asigură o prospețime și o respirație plăcută. Cu toții ne bucurăm atunci când pasta de dinți ne oferă o respirație fresh și de durată!

Pasta de dinți naturală organică și raw cu mentă Nano-b este o pastă de dinți fără substanțe periculoase. Nu găsești în compoziția ei, fluor, SLS, ingrediente chimice sintetice sau zahăr. Deci nu este o „pastă de dinți care conține zahăr”. 

Ingrediente naturale sănătoase - produs 100% natural și 97% Certificat Organic ACO.

Amestec la rece – toate produsele noastre sunt amestecate la temperatura camerei pentru a păstra pe deplin proprietățile benefice ale ingredientelor.

Gust foarte bun – ne place gustul pastei de dinți și de abia ne abținem să nu o mâncăm! Lasă în gură o senzație de curat și proaspăt.

Fără substanțe periculoase. FĂRĂ FLUOR, FĂRĂ SLS, FĂRĂ INGREDIENTE CHIMICE SINTETICE.

Potrivit pentru vegani. Pasta noastră de dinți nu a fost niciodată testată pe animale.

Fabricată în Australia – pasta de dinți este produsă într-o fabrică dedicată pretejării mediului și creării de produse naturale, fără toxine.

A se păstra la sub 30 grade Celsius. Dimensiune: 75 ml. Valabilitate 6 luni de la deschidere.


Respirație plăcută întreaga zi

Dinți curați și senzație de prospețime datorită extractelor organice din plante și a uleiurilor esențiale folosite. Te poți bucura de dinți și gingii sănătoase în fiecare zi.

Pasta de dinti neagra carbune Nano-b albește dinții și curăță petele de pe dinți

O cafea bună și gata pana de idei! Inspirația revine.

Periuta de dinti Nano-b cu aur si carbune din bambus pentru indepartarea petelor de pe dinti

Iubesc afinele și toate fructele de pădure. 

Periuta de dinti Nano-b cu aur si carbune din bambus pentru indepartarea petelor de pe dinti

Îmi acord timp și savurez ceaiul meu preferat.

Periuta de dinti Nano-b cu aur si carbune din bambus pentru indepartarea petelor de pe dinti

Împărtășim cele mai noi vești la o cafea.

Periutele de dinti cu aur si carbune ajuta la albirea dintilor fumatorilor

Am decis să nu mai fumez. De mâine mă las.

Periuta de dinti Nano-b cu aur si carbune din bambus pentru indepartarea petelor de pe dinti

Ne bucurăm de un moment de relaxare. 

Cele 3 beneficii secrete ale pastei de dinți: naturală-organică, fără fluor

Dinți albi. Dinți curați. Respirație proaspătă

INGREDIENTE: suc de aloe vera organic (Aloe Barbadensis), etanol (alcool), ulei de cocos saponificat organic (Cocoat de potasiu), ulei de măsline saponificat organic (Olivat de potasiu), bicarbonat de sodiu, gumă xanthan, ștevia, ulei esențial de mentă piperată (Mentha Piperita), carbonat de calciu, ștevia organică (Stevia Rebaudiana), ulei esențial de cuișoare (Eugenia Caroyphyllus), extract de săpunariță (Saponaria Officinalis), parfum (conservant natural), sare de mare celtică (clorură de sodiu), extract de frunze de masline organice (Olea Europaea), extract de pătrunjel (Petroselinum Crispum), extract de mentă piperată (Mentha Piperita), extract de rozmarin organic (Rosmarinus Officinalis), extract de salvie (Salvia Officinalis), extract de cimbru (Thymus Vulgaris).

Fără substanțe periculoase – pasta noastră de dinți NU conține ingredientele cu potențial periculos: fără fluor, fără SLS, triclosan, fără îndulcitori artificiali, fără caragenan, fără parabeni, fără detergent, fără sulfati, fără culori artificiale, fără substanțe chimice sintetice, fără ingrediente animale, fără parfumuri artificiale, fără uleiuri minerale, fără fosfați, fără subproduse petroliere, fără derivați de gudron, fără umputuri.

Respirație proaspătă, dinți și gingii sănătoase datorită extractelor din plante care au un efect antibacterian natural și de profilaxie.

Pătrunjelul este o soluție eficientă împotriva respiraței neplăcute; este un antibacterian natural. Rozmarinul împrospătează respirația și ajută la eliminarea bacteriilor patogene. Salvia este folosită pentru tratatarea abceselor dentare și a infecțiilor orale, ajutând la vindecarea mai rapidă. Cimbrul și cuișoarele au proprietăți antiseptice, înlătură bacteriile dăunătoare și ajută la prevenirea infecțiilor orale. Acidul lauric din uleiul de cocos contribuie la înlăturarea plăcii bacteriene și este un anti-inflamator natural.

Dinți curați și o respirație proaspătă datorită datorită extractelor organice din plante și a uleiurilor esențiale.

Extractele organice din plante și uleiuri esențiale, în special menta piperită, oferă o senzație de prospețime pentru mai multe ore.

Mereu la îndemână: ușor de luat peste tot

Pasta de dinți neagră cu cărbune Nano-b vine într-un tub de 75 ml și este astfel conformă TSA, deci o poți lua la bord oriunde călătorești.

Alege rapid produsele potrivite

Click pe coșul de cumpărături din categoriile de mai jos pentru acces rapid în magazinul online.

Alege periuţele de dinţi cu aur şi cărbune din bambus

Ai împlinit deja 16 ani, dorești un periaj dentar mai viguros sau dorești să cureți petele de pe dinți și nu ai sensibilitate dentară sau sângerări la periaj.

Alege periuţele de dinţi argint

Ai împlinit 4 ani și dorești un periaj mai fin pentru dantura în formare sau pentru că ai sensibilitate dentară ori patologii ale gingiilor. 

Alege pasta de dinți neagră fără fluor, cu cărbune

Dorești să previi sau să cureți temeinic petele de pe dinți și să recâștigi strălucirea naturală a zâmbetului, cu o pastă de dinți naturală, organică.

© 2015-2020 Toate drepturile rezervate Nano-b.ro