Beneficii
Selectați tipul perilor:

Sănătate naturală și frumusețe pentru toată familia!


Sănătatea este cel mai important lucru pentru fericirea ta şi a familiei tale. Periuţele Nano-b contribuie în fiecare zi la menţinerea sănătăţii şi a stării tale de bine:

În primul rând, nano-soldații noștri loiali de argint și de aur distrug până la 99,99% din toate bacteriile care ajung în apropierea periuței de dinți! Fiecare dintre perii periuţelor Nano-B este acoperit cu particule de dimensiuni nanometrice, de argint, aur sau cărbune din bambus. Aceste particule microscopice eliberează ioni încărcați negativ care pătrund în celulele bacteriene, suprimându-le respirația și metabolismul. Astfel aceștia omoară bacteriile și previn creșterea lor în continuare pe periuța de dinți. Indiferent de dimensiunea lor mică, toate aceste nano-particule păstrează 100% din proprietățile lor. Odată impregnate în perii periuţelor de dinţi, nanoparticulele rămân pe periuța de dinți şi nu pot fi spălate sau uzate. Acest lucru asigură o spălare, de fiecare dată, cu o periuță de dinți dezinfectată, curată și sănătoasă, ceea ce nu este posibil cu periuţele de dinţi obişnuite.

În al doilea rând, capetele rotunjite ale firelor periuţelor sunt blânde cu gingiile și smalțul dințiilor. Cele mai multe periuțe de dinți obișnuite au perii tari şi ascuţiţi şi pot provoca o multitudine de micro-răni. Nano-b lustruiește cu blândeţe dinţii, curăţă gingiile și protejează zâmbetul tău frumos.


În al treilea rând, structura dublă de straturi de peri ai periuţelor Nano-b are scopul de a curăța perfect placa bacteriană chiar și în locurile greu accesibile, dar şi de a elimina petele, pentru a-ţi regăsi zâmbetul strălucitor.

- Firele lungi, cu textură fină sunt atât de subțiri că permit curățarea profundă şi în cele mai greu accesibile zone ale gurii. Ei împing ușor gingiile în sus pentru a elimina bacteriile, unde acestea rămân blocate, prevenind formarea plăcii, în timp ce, intră cu ușurință între dinți întocmai ca ața dentară.

- Firele scurte, ovale lustruiesc ușor suprafața dinților, îndepărtând eficient placa bacteriană și petele.


În plus, periuţele cu aur şi cărbune din bambus ajută la albirea naturală a dinţilor. Cărbunele din bambus este absorbantul natural de impurități de ultimă generație şi absoarbe murdăria și petele de pe dinți.

Aşadar, bucură-te de protecţie naturală cu periuţele Nano-b, potrivite pentru toată familia, de la mic la mare! Aurul, argintul şi cărbunele de bambus sunt 100% naturale, sigure și benefice pentru sănătatea ta şi a familiei tale. Ele sunt utilizate pe scară largă în medicina tradiţională naturistă dar şi în medicina modernă alopată, pentru proprietățile lor antibacteriene și de igienă, cu rezultate pozitive dovedite.

Având încredere că dinții tăi sunt curați și sănătoși, oferă cât mai multe zâmbete!


Zâmbet Fericit!
Echipa de inovaţie Nano-B