Quantcast
Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

secretele zâmbetelor perfecte

Argint sau aur și cărbune din bambus?

Dinți albi și gingii sănătoase pentru familia ta

Albirea dinților în mod natural

Ingredientele sănătoase din pasta de dinți Nano-b

Ponturi pentru o igienă orală corectă

Dinți sănătoși și respirație proaspătă pentru mai mult timp

Dinți și gingii sănătoase pentru familia ta. 
Albire naturală a dinților.

Nano-b.ro

Sănătatea este cel mai important lucru pentru fericirea ta şi a familiei tale. Periuţele Nano-b contribuie în fiecare zi la menţinerea sănătăţii şi a stării tale de bine, datorită faptului că te ajută să te bucuri de dinți albi și gingii sănătoase.

În primul rând, nano-soldații noștri loiali de argint și de aur distrug până la 99,99% din toate bacteriile care ajung în apropierea periuței de dinți! Fiecare dintre perii periuţelor Nano-b este acoperit cu particule de dimensiuni nanometrice, de argint, aur sau cărbune din bambus. Aceste particule microscopice eliberează ioni încărcați negativ care pătrund în celulele bacteriene, suprimându-le respirația și metabolismul. Astfel aceștia omoară bacteriile și previn creșterea lor în continuare pe periuța de dinți. Indiferent de dimensiunea lor mică, toate aceste nano-particule păstrează 100% din proprietățile lor. Odată impregnate în perii periuţelor de dinţi, nanoparticulele rămân pe periuța de dinți şi nu pot fi spălate sau uzate. Acest lucru asigură o spălare, de fiecare dată, cu o periuță de dinți dezinfectată, curată și sănătoasă, ceea ce nu este posibil cu periuţele de dinţi obişnuite.

În al doilea rând, capetele rotunjite ale firelor periuţelor sunt blânde cu gingiile și smalțul dințiilor. Cele mai multe periuțe de dinți obișnuite au perii tari şi ascuţiţi şi pot provoca o multitudine de micro-răni. Periuța de dinți Nano-b lustruiește cu blândeţe dinţii, curăţă gingiile și protejează zâmbetul tău frumos. Este o periuță de dinți manuală cu duritate medium, dar foarte fină pentru igiena dentară zilnică. Curăță în profunzime spațiile interdentare, curăță placa bacteriană, deci este anti-placă bacteriană, anti-carii și este potrivită pentru o igienă orală perfectă.

În al treilea rând, structura dublă de straturi de peri ai periuţelor Nano-b are scopul de a curăța perfect placa bacteriană chiar și în locurile greu accesibile, dar şi de a elimina petele, pentru a-ţi regăsi zâmbetul strălucitor. Firele lungi, cu textură fină sunt atât de subțiri încât permit curățarea profundă şi în cele mai greu accesibile zone ale gurii. Ei împing ușor gingiile în sus pentru a elimina bacteriile, unde acestea rămân blocate, prevenind formarea plăcii, în timp ce, intră cu ușurință între dinți întocmai ca ața dentară. Firele scurte, ovale lustruiesc ușor suprafața dinților, îndepărtând eficient placa bacteriană și petele. Deci se poate considera că este o periuță de dinți profesională, care își face treaba într-un mod cât mai eficient și pe măsura așteptărilor tale.

În plus, periuţele cu aur şi cărbune din bambus ajută la albirea naturală a dinţilor. Cărbunele din bambus este absorbantul natural perfect de impurități şi absoarbe murdăria și petele de pe dinți. Iar dacă porți aparat și ești în căutarea unei periuțe de dinți bune, aceasta este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Dacă ești în căutarea unei periuțe de dinți pentru gingii sensibile, o periuță de dinți moale, care să fie blândă cu dinții tăi, periuța de dinți cu argint este perfectă pentru tine. Este potrivită pentru un periaj mai fin sau dacă ai dinții sensibili ori gingii care sângerează la periaj, inflamații gingivale sau boli parodontale.

Aşadar, bucură-te de protecţie naturală cu periuţele Nano-b, potrivite pentru toată familia, de la mic la mare! Aurul, argintul şi cărbunele de bambus sunt 100% naturale, sigure și benefice pentru sănătatea ta şi a familiei tale. Ele sunt utilizate pe scară largă în medicina tradiţională naturistă dar şi în medicina modernă alopată, pentru proprietățile lor antibacteriene și de igienă, cu rezultate pozitive dovedite. Datorită nano-tehnologiei, aceste particule foarte mici de aur, argint sau cărbune fac parte din structura firelor periuțelor de dinți și nu se eliberează în gură în timpul periajului.

Cu încredere că dinții tăi sunt curați și sănătoși, oferă cât mai multe zâmbete! 

Albire naturală a dinților. Respirație proaspătă, dinți și gingii sănătoase în mod natural.

Nano-b.ro

Obișnuiești să verifici ingredientele și caloriile din alimente, dar știi ce conține pasta de dinți pe care o folosești zilnic și care ajunge în gura ta sau a copiilor tăi? Alege o pastă de dinți naturală, sigură, din ingrediente sănătoase, organice, cu beneficii pentru sănătate și care ajută la albirea naturală a dinților.

Aloe Vera
Aloe Vera este un ingredient perfect pentru pasta de dinți, deoarece are multiple beneficii pentru sănătatea orală. S-a demonstrat prin studii științifice că distruge bacteriile dăunătoare și ajută la vindecarea infecțiilor. Ajută la menținerea respirației proaspete, deoarece previne cariile și depunerea plăcii bacteriene. Este anti-inflamatoare și prin urmare ajută la prevenirea gingivitei.

Extractele naturale din plante
Au un efect antibacterian natural și de profilaxie. Pătrunjelul este o soluție eficientă împotriva respiraței neplăcute; este un antibacterian natural. Rozmarinul împrospătează respirația și ajută la eliminarea bacteriilor patogene. Salvia este folosită pentru tratatarea abceselor dentare și a infecțiilor orale, ajutând la vindecarea mai rapidă. Cimbrul și cuișoarele au proprietăți antiseptice, înlătură bacteriile dăunătoare și ajută la prevenirea infecțiilor orale. Menta ajută la refacerea PH-ului natural din gură; are minerale și vitamine care susțin sănătatea gingiilor; împrospătează respirația datorită calităților antibacteriene.

Cărbunele activ
Curăță petele de cafea, ceai, vin sau tutun, îmbunătățește igiena orală și împrospătează respirația. Dinții sunt mai albi datorită albirii naturale a dinților, chiar din prima săptămână de folosire. Pentru rezultate cât mai bune, folosește pasta de dinți neagră cu cărbune activ, Nano-b.

Uleiul de cocos
Acidul lauric din uleiul de cocos contribuie la înlăturarea plăcii bacteriene și este un anti-inflamator natural. Uleiul de cocos este bogat în acid lauric, în proporție de 45-50%.

Bicarbonatul de sodiu
Rezultatele a cinci studii clinice demonstrează faptul că bicarbonatul de sodiu din pasta de dinți contribuie semnificativ la reducerea plăcii bacteriene. Acesta neutralizează acizii din gură și distruge bacteriile dăunătoare, fapt seminficativ pentru profilaxia bolilor peridontale. 

Carbonatul de calciu
Un abraziv fin și natural, carbonatul de calciu protejează smalțul dinților în timp ce îi curăță temeinic și înlătura placa bacteriană.

Sarea de mare - Clorura de sodiu
Gargara cu sare de mare ajută la vindecarea abceselor, sângerărilor gingivale și a ulcerațiilor din cavitatea bucală. Sarea din pasta de dinți contribuie în același mod la sănătatea orală pentru că ajută dinții și gingiile să își recâștige sănătatea.

Alege deci o pastă de dinți cu ingrediente sănătoase, o pastă de dinți organică, o pastă de dinți naturală fără substanțe cu potențial periculos: fără fluor, fără SLS, triclosan, fără îndulcitori artificiali, fără parabeni sau alte substanțe chimice sintetice. Alege cu responsabilitate pentru igiena ta dentară și pentru starea ta de bine pe termen lung, pentru o respirație proaspătă, dinți și gingii sănătoase în mod natural.. 

Ponturi pentru o igienă orală corectă.
Dinți sănătoși și respirație proaspătă pentru mai mult timp.

Nano-b.ro

Igiena orală este mai importantă decât cred majoritatea oamenilor. Aceasta nu înseamnă doar să ai o cavitatate bucală curată, ci să ai o cavitate bucală sănătoasă. Spălatul regulat pe dinți nu este suficient ca să te bucuri de un zâmbet sănătos.

Acceptăm faptul că trebuie să ne spălăm pe dinți în mod regulat, dar avem puține informații despre periuțele noastre de dinți și despre modul în care să le întreținem. De asemenea, sunt și câteva mituri despre periuțele de dinți, mituri pe care le detaliem mai jos.

Poate periuța mea de dinți să îmi provoace boli?
Există mai multe publicații și articole care arată că multiple microorganism și germeni se pot înmulți pe periuța ta de dinți. Acest lucru înseamnă că te poți îmbolnăvi cu siguranță? Pe scurt, nu chiar.

Majoritatea bacteriilor care se găsesc pe periuța ta de dinți provin din gura ta. Da, sunt multe bacterii în gura ta, iar o parte rămân pe periuța ta de dinți și chiar continua să se dezvolte pe ea. Din moment ce acele bacterii nu te-au îmbolnăvit când se aflau în gură, atunci poate că nu sunt prea dăunătoare atunci când folosești periuța din nou. Totuși, germenii care ajung din întâmplare pe periuța ta de dinți prezintă riscuri pentru sănătatea ta. Faptul că îți păstrezi periuța de dinți în baie, într-un mediu cald și umed, sigur nu ajută. Pentru a împiedica dezvoltarea bacteriilor, îți poți păstra periuța într-o încăpere fără umiditate mare. De asemenea, ar trebui să aștepți ca periuța de dinți să fie perfect uscată înainte de a o acoperi.

Periuțele de dinți Nano-b cu argint sau aur și cărbune de bambus au proprietăți antibacteriene. Aceste periuțe de dinți absob și elimină de pe dinți tot felul de microorganisme dăunătoare, chiar și placa bacteriană, toxine și germeni. Contribuie astfel la sănătatea cavității bucale, nu doar a dinților și gingiilor, și la sănătatea întregului organism.

Periuța electrică îmi face bine sau îmi face mai mult rău?
Periuța electrică a transformat spălatul pe dinți într-o experiență distractivă. În ceea ce privește urmările acesteia, nu este vina sau meritul periuței, ci este cel care face periajul! Periajul în exces cu o periuță manuală sau electrică poate avea urmări neplăcute; poate provoca sensibilitate a dinților la cald sau rece.

Respirația proaspătă se datorează periuței de dinți?
O periuță de dinți de calitate îți poate îmbunătăți mirosul respirației. Totuși, trebuie să folosești periuța de dinți în mod corect și să adaugi ața dentară în ritualul tău de igienă dentară. Totuși respirația proaspătă nu depinde doar de periajul dentar. Sunt câțiva factori care contribuie la o respirație urât-mirositoare: fumatul, cafeaua bogată în cofeină, băuturile alcoolice, lipsa micului dejun, lipsa de hidratare și, mai ales, o igienă dentară precară.

Care este cel mai bun moment al zilei în care să mă spăl pe dinți?
Medicii stomatologi recomandă să ne spălăm pe dinți de minim două ori pe zi, de preferat dimineața la trezire și seara, înainte de culcare.

Dacă ai consumat un aliment sau o băutură cu efect acid, de exemplu fructe sau cola ori cafea, așteaptă 30 de minute înainte de a te spăla pe dinți. Acidul poate slăbi temporar smalțul dinților, iar periajul prea apropiat poate contribui la erodarea smalțului.

În concluzie, igiena orală este foarte importantă, iar periuțele de dinți și pasta de dinți joacă un rol principal, însă întreaga responsabilitate a periajului își revine ție, mai ales dacă vrei să te bucuri de un zâmbet strălucitor.

Vrei să îți păstrezi dinții albi cât mai mult timp posibil? Reține aceste recomandări pentru dinți albi și sănătoși:
» Spală-te pe dinți corect și frecvent.
» Evită alimentele și băuturile care pătează dinții. Renunță, pe cât posibil, la fumat.
» Îngrijește dinții și gingiile cu atenție și cu produse potrivite, sănătoase pe termen lung, care curăță foarte bine, dar îți protejează dantura și gingiile.

Alege rapid produsele potrivite

Click pe coșul de cumpărături din categoriile de mai jos pentru acces rapid în magazinul online.

Ești adult sau ai împlinit deja 16 ani, dorești un periaj dentar mai viguros sau dorești să cureți petele de pe dinți și nu ai sensibilitate dentară sau sângerări la periaj.

Alege periuţele de dinţi cu ioni de argint

Ești adult sau ai un copil care a împlinit 4 ani și dorești un periaj mai fin pentru dantura în formare sau pentru că ai sensibilitate dentară ori patologii ale gingiilor.

Alege pasta de dinți neagră fără fluor, cu cărbune

Dorești să previi sau să cureți temeinic petele de pe dinți și să recâștigi strălucirea naturală a zâmbetului, cu o pastă de dinți naturală, organică.