Quantcast
Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

GDPR: Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal
Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest magazin online.

Care sunt drepturile dumneavoastra?
» dreptul la informare, dreptul de a fi informat cu privire la protejarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Dalistic Team,
» dreptul de acces la date, dreptul de a obtine de la operatorul de date confirmarea faptului ca datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de catre acesta;
» dreptul la rectificare, dreptul de a obtine rectificarea de datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;
» dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, stergerea datelor cu caracter personal; insa este posibil ca, în urma solicitarii de stergere a datelor, Dalistic Team sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue în aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
» dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioara a acestora;
» dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Dalistic Team catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale;
» dreptul la opozitie, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele cu caracter personal sa faca obiectul unei prelucrari, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale;
» dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice sau afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa, persoanele vizate;
» dreptul de a va adresa Justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, dreptul de a va adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv instantelor competente pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incalcate;
Mentionam ca pentru a determina perioada pentru care vor fi prelucrate datele, luam in calcul durata contractuala pana la expirarea obligatiilor contractuale si termenele de arhivare legale. Gasiti informatii complete despre prelucarearea datelor personale in pagina dedicata Politica de confidentialitate.

Pentru a va putea exercita aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa magazin@nano-b.ro, pentru una dintre cele doua situatii de mai jos, completand in subiectul e-mailului: "Solicit datele stocate" sau "Solicit stergerea datelor stocate" dupa caz.

Raspundem solicitarilor in termenele legale, specificate in legislatie: termenul de rapsuns este de o luna, cu prelungire la maxim doua luni, in cazul solicitarilor complexe. Retragerea consimtamantului are efect pentru viitor si nu retroactiv, deci nu afecteaza prelucrarile anterioare cererii.

Alege rapid produsele potrivite

Click pe coșul de cumpărături din categoriile de mai jos pentru acces rapid în magazinul online.

Ești adult sau ai împlinit deja 16 ani, dorești un periaj dentar mai viguros sau dorești să cureți petele de pe dinți și nu ai sensibilitate dentară sau sângerări la periaj.

Alege periuţele de dinţi cu ioni de argint

Ești adult sau ai un copil care a împlinit 4 ani și dorești un periaj mai fin pentru dantura în formare sau pentru că ai sensibilitate dentară ori patologii ale gingiilor.

Alege pasta de dinți neagră fără fluor, cu cărbune

Dorești să previi sau să cureți temeinic petele de pe dinți și să recâștigi strălucirea naturală a zâmbetului, cu o pastă de dinți naturală, organică.